AET Inspectie, Grote Houtstraat 24, 2011 SN, Haarlem, 020-4826593

Home

Referentieproject

Vijf nieuwe productielijnen gerealiseerd. 3 Blokjeslijnen voor het op maat snijden en op gewicht houden van fondant en marsepeinblokjes speciaal op wens gemaakt voor de klant. Lijn 1 produceert 80 blokjes tot 1 kg per blokje per minuut. De lengte van afsnijden blijft constant ongeacht de snelheid. Lijn 2 produceert 65 blokjes tot 1 kg per minuut en 9 blokken van 5 kg per minuut. Lijn 3 kan zeer kleine blokjes van ca. 30 gram maken met een snelheid van 300 per minuut!!

Ook hebben wij onlangs een decosheet lijn opgeleverd, wederom een unieke machine. Deze machine stanst fondantschijven. Deze fondantschijven worden op folie gelegd automatisch opgerold en verpakt. Het uitrollen van fondant door de banketbakker is overbodig geworden. Nu hoeft men slechts de uitgerolde schijf op de taart te leggen en de folie te verwijderen, klaar!!

Een andere productielijn die nog opgeleverd moet worden door ons is de zogenaamde jam indikkingslijn. In dit proces wordt jam ingedikt tot de juiste droogte, afgekoeld, in repen gesneden, daarna in snippers, in een trommel met poeder voorzien, door een trilgoot oom de juiste grootten te verkrijgen en vervolgens automatisch verpakt. Uiteindelijk heeft men ingedikt jam verkregen, die langer natuurlijk houdbaar is en minder volume inneemt dan jam. Te gebruiken voor o.a. het op smaak brengen van deegproducten.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen neem contact met ons op.